26. mai 2011

Gemma Ward

Som jeg skrev for noen dager siden er Gemma Ward (1987) en av mine favorittmodeller. Grunnen til det er at bildene hennes kan være veldig fasinerende. Hun tar bilder man ikke glemmer med en gang, selv om man har for vane å lese en del motemagasiner til vanlig. Samtidig som hun har et litt speielt utseende, er Gemma både dyktig og pen. 



Gemma ble oppdaget som 13-åring og allerede som 15-åring gikk turen fra hennes hjemby Perth i Australia, over til New York. Hun var lenge en av de mest populære og best betalte modellene, og hun har vært på forsiden av så å si alle de store motebladene. Bare Vogue alene har hun vært på forsiden av over 20 ganger, men etter mange år i motebransjen har Gemma sakte, men sikkert, begynt å trekke seg unna. 



Gemma Ward with Lily Donaldson.







I 2007 startet moteindustrien å reagere på at Gemma så vidt hadde begynt å legge på seg. Hun var en nær venn av Heath Ledger fra hjembyen Perth. Hun har sagt at det var han som lærte henne å være tøff og stå på sine egne ben. Da Heath Ledger døde i 2008 tok Gemma denne nyheten tungt og la straks på seg litt mer. Hun fikk fremdeles gode tilbud som modell, men hun ville over til filmroller, noe hun har lyktes med. Nå er hun jo blant annet å se som havfrue i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.




   "jeg har funnet ut at man ikke kan gjøre alle fornøyde, hele tiden."




Kisses <3





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar